Pienet Metsähäät

Hääkausi lähestyy ja nyt onkin aika palata viime kesän tunnelmiin. Pääsimme viime vuoden heinäkuussa mukaan kivaan projektiin, jonka valokuvaaja Jenni Tuominen järjesti liittyen hänen opiskeluihinsa.

Ajatuksena oli luoda ajan kuvaan sopivat intiimit pienet metsähäät, joissa olisi tärkeässä roolissa ekologisuus, vastuullisuus ja paikallisuus. Kaikki mukana olleet yritykset olivat paikallisia pienyrittäjiä.

Meidän lisäksi mukana oli projektin ”johtaja” , ideoija ja valokuvaaja Tamperelainen Jenni Tuominen (www.jennituominenphotography.com). Somistuksen teki hääsuunnittelutoimisto Blush (linktr.ee/blush_suomi). Meikin ja kampauksen suunnitteli ja toteutti Fanny Heinonen (mediaproducerfjh.fi/fi/). Mallit olivat Promodel Model Managementista (www.promodel.fi). Käsintehdyt korut Nagualin käsialaa (www.nagual.fi). Morsiamen puku Laura Hyvi Bridal (www.laurahyvi.com/). Sulhasen puku Pukuliike Vestonilta (veston.fi/). Kuvausassistenttina toimi Julia Jouppila (photojuliana@gmail.com).

Kuvaus toteutettiin Tampereen Pyynikillä ja päivälle osui onneksi hyvä ilma. Kaikki sujui todella mukavasti ja oli huippuhyvä kokemus olla mukana tälläisessa projektissa jossa päästiin kokeilemaan uusia juttuja ja yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa. Tilanne muistutti tietenkin kovasti oikeita häitä, jonne toimittaisimme kukat, näissä ”häissä” saimme vain olla mukana paikan päällä seuraamassa kuvauksia.

Tässä suraavassa kuvia päivältä, osa minun ottamia ja osa Jennin.

Morsian ja morsiuskimppu. Kuva Jenni Tuominen
Sulhasen viehe. Kuva Jenni Tuominen.
Morsiuspari kukkakaaren edustalla. Kuva Jenni Tuominen.
Hiuskukat. Kuva Jenni Tuominen.
Väriteemana oli lämpöiset sävyt, burgundi ja kulta. Valitsimme meidän kukkiin mm.daalioita, kosmoskukkaa, kesäleimua ja tarhaneitoa. Kuva Saara.
Teimme myös kukkakaaren, joka oli hyvää harjoittelua. Totesimme että auringossa ja tuulessa kukat ja vihreät eivät montaa tuntia pysy kuiviltaan hyvän näköisinä. Joten niille kannattaa olla aina jonkinlainen märkäsieni, jos kaaren haluaa kestävän hyvänä pidempään. Kuva Saara.
Toteutimme pöytäkukat kanaverkkoon aseteltuna. Kuva Saara.
Kuva Saara
Valokuvaaja Jenni työn touhussa. Kuva Saara.

Oli mahtava kokemus, kiitos kun päästiin mukaan ja kiitos kaikille mukana olleille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *